Daha Çok Spor Daha Çok Kadıköy Sabah Sporları 13 Temmuz İtibarıyla Başlıyor

KADIKÖY BELEDİYESİ

AÇIK ALANDA SABAH SPORU ORGANİZASYONU

Kriton Curi Parkı, Özgürlük Parkı, Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Parkı ve Yoğurtçu Parkı’nda haftada 3 gün olmak üzere (Pazartesi, Çarşamba, Cuma) sabah 07:30 - 08:45 saatleri arasında 30’ar dakikalık iki seans halinde yapılacaktır. Yine bu alanlarımızda 65 yaş ve üstü vatandaşlarımız için 10:15 -10:45 saatleri arasında uzman antrenörler eşliğinde sabah sporu egzersizleri uygulanacaktır.

Bostancı sahil alanı (Basketbol sahası yanı buluşma noktası) da hafta içi her gün 07:30 - 08:45 saatleri arasında uzman antrenörler eşliğinde sabah sporu egzersizleri uygulanacaktır.

Yeni Normalde Sabah Sporu Uygulama Esasları

1. Sağlık Beyan Formu katılımcı tarafından doldurulacaktır.
  2. Katılımcı spor anında Sosyal Mesafe Çemberi ya da antrenman halkalarının içinde olacak şekilde ve maskesiz olarak spor hareketlerine katılacaktır.
  3. Kişilerin birbirleriyle yakın temasını gerektiren antrenmanlara ilişkin getirilen kısıtlamalar devam edecektir.
  4. Park spor alanında yapılacak her türlü aktivite için kişiler arası mesafe en az 2 metre olacaktır.
  5. Spor faaliyetleri öncesi ve sonrası spor merkezleri ve tesislerinde maske takılması zorunludur.
  6. Hangi seansa kimlerin katıldığı antrenör tarafından kaydedilecektir.