Kadıköy’de Kariyer Ve İstihdam Fuarı

Kadıköy’de iş arayanlar ve işverenler “Kariyer ve İstihdam Fuarı’nda” buluşacak.

İstanbul’da işsizliğe çözüm desteği sağlamak hedefiyle 5 yıl önce hayata geçirilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bölgesel İstihdam Ofisi ve Kadıköy Belediyesi iş birliğiyle Kadıköy’de “Kariyer ve İstihdam Fuarı’ düzenleniyor.  “Bu fuar senin için Kadıköy “ başlığı ile düzenlenen etkinliğe 30 özel sektör firması katılacak.

25 Temmuz Perşembe günü saat 10.00 ile 17.00 arasında Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi’nde yapılacak Kariyer ve İstihdam Fuarı’ında işgücü talep eden özel sektör firmalarıyla, iş arayanlar bir araya gelecek. Perakendeden sağlığa, tekstilden teknolojiye, satıştan otomotive kadar birçok farklı sektörde iş gücü talepleri olan özel sektör firmaları ile adayların yüz yüze görüşeceği fuarda yeni mezun, uzman, yönetici, üst düzey yönetici gibi birçok pozisyonda iş mülakatları düzenlenecek. Fuarda aynı zamanda Bölgesel İstihdam Ofisi ve Enstitü İstanbul İSMEK, iş arayan adaylara mülakat öncesinde eğitim atölyeleri yapacak.

Bölgesel İstihdam Ofisi tarafından verilecek Mülakat Teknikleri ve CV Oluşturma Eğitimi, Enstitü İstanbul İSMEK tarafından verilen, İş Görüşmelerinde Kişisel İmaj Yönetimi ve İş Görüşmelerinde Beden Dili Eğitimi, adayların firmalarla görüşme yapmadan önce kariyer yolculuklarına sağlam adımlarla başlamalarına destek sağlayacak.

Fotoğraf Galerisi

Sayfayı Paylaş
Kapat

Mesut Kösedağı

Kadıköy Belediye Başkanı