Home IconarrowDuyurulararrowAralık 2020 Meclis Gündemi

Sayi : E-32823597-301.03-788818 30.11.2020
Konu : Meclis Gündemleri

TC. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 2. Toplanti Yilinda yapacagi Aralik Ayi Toplantisi 07 Aralik 2020 Pazartesi günü baslayacaktir.
Aralik Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 07 Aralik 2020 Pazartesi günü, saat 10.00tda Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesrifierini rica ederim.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                     Serdil Dara ODABASI
                                                                                                                                                                Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügünün, Tenis Ücret tarifesi ile ilgili teklifi.

2. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügünün, Kadiköy Belediyesi Amatör Spor Kulüpleri Yardim ve Ödül Yönetmeligine iliskin TEFE-TÜFE hesaplamalan ile ilgili teklifi.

3.Plan ve Proje Müdürlügünün, Göztepe Mahallesi, 104 pafta, 410 ada, E:32, Y:40 parsel ile ilgili teklifi.

4. il Plan ve Proje Müdürlügünün, Göztepe Mahallesi, Ahmet Refik Sokagi ile Kortanpasa Sokagini baglayan isimsiz yol güzergahma sokak ismi verilmesi ile ilgili teklifi.

5.Plan ve Proje Müdürlügünün, Acibadem Mahallesi, 154 pafta, 630 ada, 13 ve 18 parsellere iliskin Uygulama Imar Plani degisikligi ile ilgili teklifi.

6.Saglik Isleri Müdürlügünün, Dr.Rana BESE Saglik Polikliniginin 2.basamak tip merkezi yapilmasi ile ilgili teklifi.

7.Makine Ikmal Bakim ve Onarim Hizmetleri Müdürlügünün, Belediyemiz hizmetlerinde kullanilmak üzere 8 adet minibüs, 2 adet çift kabin kamyonet, 2 adet tek kabin kamyonet, 2 adet panelvan ve 1 adet 4x4 pikabin satin alinmasi ile ilgili teklifi.