Home IconarrowDuyurulararrowEkim 2018 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI

Yazi Isleri Müdürlügü

Sayi: 32823597-301.03-E.54358                                                                                          25/09/2018

Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 5. Toplanti Yilinda yapacagi Ekim Ayi Toplantisi 01 Ekim 2018 Pazartesi günü baslayacaktir.

Ekim Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 01 Ekim 2018 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                                                                          Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Kadiköy Belediyesi 2019 Yili Performans Programi Tasarisi ile ilgili teklifi
  2. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Kadiköy Belediyesi 2019 Yili Bütçe Tasarisi ile ilgili teklifi.
  3. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Sehir Eslestirme Programi Proje Ortakligi ile ilgili teklifi.
  4. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Jonava Ilçe Belediyesinin, Belediyemiz çalisma alanlarina giren muhtelif konularda isbirligi ve ortaklik teklifi  ile ilgili teklifi.
  5. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Eurocities Kültür Forumu toplantisi ile ilgili teklifi.
  6. Imar ve Sehircilik Müdürlügünün, konut alanlarinda ticari tesekküle izin verilmesi ile ilgili teklifi.
  7. Imar ve Sehircilik Müdürlügünün, TMMOB Makine Mühendisleri Odasi Asonsör Kontrol Merkezi protokolünün yenilenmesi ve muayene ücretlerinin belirlenmesi  ile ilgili teklifi.