Home IconarrowDuyurulararrowEkim 2020 Meclis Gündemi

Sayi : E-32823597-301.03-733408 29.09.2020
Konu : Meclis Gündemleri

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 2. Toplanti Yilinda yapacagi Ekim Ayi Toplantisi 05 Ekim
2020 Pazartesi günü baslayacaktir. Ekim Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 05 Ekim 2020 Pazartesi günü, saat 10.00’da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Serdil Dara ODABASI
Belediye Baskani

GÜNDEM:
1. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Kadiköy Belediyesi 2021 Yili Performans Programi Taslagi ile ilgili
teklifi.
2. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Kadiköy Belediyesi 2021 Yili Bütçesi ile ilgili teklifi.
3. Yazi Isleri Müdürlügünün, istifa nedeniyle bosalan Imar Komisyonuna 1 adet üye seçimi ile ilgili teklifi.
4. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Sosyal ve Ekonomik Destek Yönetmeliginde degisiklik
yapilmasi ile ilgili teklifi.
5. Saglik Isleri Müdürlügünün, sartli hibe ile ilgili teklifi.
6. Plan ve Proje Müdürlügünün, sokak isimlendirilmesi ile ilgili teklifi.
7. Destek ve Tedarik Hizmetleri Müdürlügünün, Kadiköy Ilçe Emniyet Müdürlügü kadrosunda görevli 70
personeline ögle yemegi verilmesi ile ilgili teklifi.
8. Park ve Bahçeler Müdürlügünün, Osmanaga Mah., Kusdili Caddesi, 12 pafta, 44 ada, 7 parselde bulunan
alanin bakim onarim çalismalari ile ilgili teklifi.
9. Kurumsal Iletisim Müdürlügünün, Tarihi Kentler Birligi Meclisine üye seçimi ile ilgili teklifi.