Home IconarrowDuyurulararrowEylül 2017 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI

Yazi Isleri Müdürlügü

Sayi: Sayi  : 32823597-301.03/E.48526                                                                                     25/08/2017
Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 4. Toplanti Yilinda yapacagi Eylül Ayi Toplantisi 11.09.2017 Pazartesi - 15.09.2017 Cuma tarihleri arasinda yapilacaktir.

Eylül Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 11 Eylül 2017 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                                                                         Belediye Baskani

GÜNDEM:

1.Yazi Isleri Müdürlügünün, vefat nedeni ile bosalan Encümen üyeligi için seçim yapilmasi ile ilgili teklifi.

2.Yazi Isleri Müdürlügünün, vefat nedeni ile bosalan Saglik, Engelsiz Kadiköy, Egitim ve Toplumsal Cinsiyet Esitligi Komisyonlarina kalan sureyi tamamlamak üzere üye seçimi ile ilgili teklifi.

3.Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Friedrichshain Kreuzberg Belediyesi Zelle 12 Müzik Projesi ile ilgili teklifi.

4.Emlak ve Istimlak Müdürlügünün, Sahrayicedid Mah. 174 pafta, 1437 ada, 115 parsel bitisiginde Trafo Merkezi yapilmasi ile ilgili teklifi.