Home IconarrowDuyurulararrowHaziran 2018 Meclis Gündemi

T.C.
KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI
Yazi Isleri Müdürlügü

Sayi: 32823597-301.03-32069                                                                                             28/05/2018
Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 5. Toplanti Yilinda yapacagi Haziran Ayi Toplantisi 04 Haziran 2018 Pazartesi günü baslayacaktir.
                Haziran Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 04 Haziran 2018 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                                                                        Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Fen Isleri Müdürlügünün, Kadiköy Halk Egitim Merkezi ve Aksam Sanat Okulu Müdürlügü’nün tadilat islerinin ihale ile yaptirilan isler kapsaminda yaptirilmasi ile ilgili teklifi.

2. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Friedrichshain-Kreuzberg (Berlin/Almanya) kardes kent iliskileri çerçevesinde Kardes Kent Dernegi tarafindan organize edilen ve desteklenen "Karsilikli Deneyim Aktarimi Programi" ile ilgili yazisi.