Home IconarrowDuyurulararrowKasım 2016 Meclis Gündemi

T.C.
                                                               KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI
                                                          Yazi Isleri Müdürlügü Meclis Bürosu Sefligi

Sayi: 27339511-301-03/E.303750                                                                                       01/11/2016
Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 3. Toplanti Yilinda yapacagi Kasim Ayi Toplantisi 07 Kasim 2016 Pazartesi – 11 Kasim 2016 Cuma tarihleri arasinda yapilacaktir.

Kasim Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 07 Kasim 2016 Pazartesi günü, saat 16.30’da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                           Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Belediyemiz ve Türkiye Is Kurumu Genel Müdürlügü Çalisma ve Is Kurumu Il Müdürlügü Kadiköy Subesi arasinda yapilmasi planlanan protokol ile baslatilacak olan egitimlerin egitmen ücretleri için bir hesap açilmasi ve mevzuat isleri ile ilgili teklifi.
  2. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Belediyemiz ve Marmara Üniversitesi arasinda imzalanacak olan “Göztepe Yerleskesindeki Çamasirhane Kullanimi Isbirligi Protokolü”nün yapilabilmesi ile ilgili teklifi.
  3. Park ve Bahçeler Müdürlügünün, Tunceli Ili, Nazimiye Belediyesinin yardim talebi ile ilgili teklifi.
  4. Plan ve Proje Müdürlügünün, 1/1000 ölçekli Uygulama Imar Plani Plan Notu ve lejand Degisikligi ile ilgili teklifi.
  5. Fen Isleri Müdürlügünün, Görev ve Çalisma Yönetmeligi ile ilgili teklifi.
  6. Fen Isleri Müdürlügünün, Sögütlüçesme Camii tuvaletlerinin tadilat isleri ile ilgili teklifi.