Home IconarrowDuyurulararrowMayıs 2018 Meclis Gündemi

T.C.
KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI
Yazi Isleri Müdürlügü

Sayi: 32823597-301.03-E.26431                                                                                                02/05/2018
Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 5. Toplanti Yilinda yapacagi Mayis Ayi Toplantisi 07 Mayis 2018 Pazartesi günü baslayacaktir.

Mayis Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 07 Mayis 2018 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                                                    Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, 2017 Yili Kesin Hesabi ile ilgili teklifi.
2. Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün, Tam Zamanli Sözlesmeli Personele uygulanacak ücret ve ek ödeme ile ilgili teklifi.
3. Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün, kadro degisikligi ile ilgili teklifi.
4. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Berlin çalisma ziyareti ve Techstars Startup Weekend ile ilgili yazisi.
5. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Berlin çalisma ziyareti ile ilgili yazisi.
6. Temizlik Isleri Müdürlügünün, IFAT/Atik Su Isleme Teknoloji Fuari ile ilgili yazisi.