Home IconarrowDuyurulararrowMayıs 2019 Meclis Gündemi

Sayi       : 32823597-301.03-E.222623

Konu     : Meclis Gündemleri

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 1. Toplanti Yilinda yapacagi Mayis Ayi Toplantisi 06 Mayis 2019 Pazartesi günü baslayacaktir.

Mayis Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 06 Mayis 2019 Pazartesi günü, saat 16.30’da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Serdil Dara ODABASI Belediye Baskani

*Elektronik Imzalanmistir.

GÜNDEM:

1. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, 2018 yili Bütçe Kesin Hesabi ile ilgili teklifi.
  2. Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün, Baskan Yardimcisi olarak görevlendirilen Meclis Üyesi Fahrettin KAYHAN’in ödenegi ile ilgili teklifi.
  3. Yazi Isleri Müdürlügünün, meclis baskan ve üyelerine meclis ve komisyon toplantilarina katildiklari her gün için, belediye baskanina ödenmekte olan aylik brüt ödenegin günlük tutarinin üçte birini geçmemek üzere huzur hakki ödenmesi ile ilgili teklifi.
  4. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, EASPD (Avrupa Engelli Hizmet Saglayicilari Dernegi) Uluslararasi Konferansina katilim ile ilgili teklifi.
  5. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Making City Projesi 2.Toplantisi ile ilgili yazisi.