Home IconarrowDuyurulararrowNisan 2019 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI

Yazi Isleri Müdürlügü Meclis Bürosu Sefligi

Sayi: 27339511-301-03/211746                                                                                            16/ 04 /2019

Konu: Meclis Gündemi

T.C.KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

5393 sayili Belediye Kanununun 19.maddesi ve Belediye Meclisi Çalisma Yönetmeliginin 5. maddesinde “Belediye Meclisi, seçim sonuçlarinin ilanini takip eden besinci gün, Belediye Baskaninin Baskanliginda kendiliginden toplanir” denilmektedir.

Kadiköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 1.Toplanti Yili Nisan Ayi Toplantisi ilk birlesimi 17 Nisan 2019 Çarsamba günü, saat 13.00’da Belediye Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Serdil Dara ODABASI

Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. 5393 Sayili Belediye Kanununun 19.maddesi geregince Baskanlik Divanina,

a) Meclis 1.Baskan Vekili

b) Meclis 2.Baskan Vekili

c) Katip seçimi

1. 5393 sayili Belediye Kanunu’nun 33. maddesi geregince Belediye Encümenine 3 adet üye seçimi.
  2. 5393 sayili Belediye Kanunu’nun 24. maddesi geregince Ihtisas Komisyonlarinin olusturulmasi ve üye seçimi.
  3. Belediye Meclisi Çalisma Yönetmeligi’nin 22. maddesi geregince Denetim Komisyonu Raporunun okunmasi.
  4. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Marmara Belediyeler Birligi Meclisine Üye Seçilmesi ile ilgili teklifi.
  5. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Saglikli Kentler Birligi Meclisine Üye Seçilmesi ile ilgili teklifi.
  6. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Tarihi Kentler Birligi Meclisine Üye Seçilmesi ile ilgili teklifi.
  7. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, 2018 Yili Idare Faaliyet Raporu ile ilgili teklifi.