Home IconarrowDuyurulararrowOcak 2017-12 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDIYE MECLISI

KARARI

TOPLANTI DÖNEMI                                      : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                           : 05.01. 2017 (OCAK  2017 )

BIRLESIM                                                       : 4

OTURUM                                                        : 1

KARAR NO                                                     : 2016/12

GÖRÜSÜLEN  GÜNDEM MADDESI  6: Belediye Meclis Üyeleri tarafindan verilen,  Ilçemizin Kültürel ve tarihi zenginlikleri ile ilgili önerge.

KOMISYONLAR MÜSTEREK  INCELEMESI  :  Kadiköy Belediye Meclisinin Aralik 2016 toplantisinin  08.12.2016 tarihli 4. Birlesiminin, 1. Oturumunda Komisyonlarimiza müstereken  havale edilen önergede,

KADIKÖY BELEDIYESI MECLIS BASKANLIGINA

“ Kadiköy Ilçemizin kültürel ve tarihi zenginliklerinin uluslar arasi düzeyde tanitimi için mevcut fotograf, film, video, CD, ses kasetleri vb. yöntemlerini degerlendirerek, güncel bir tanitim kitinin olusturulmasi hususunda ilgili çalismanin yürütülmesi konusunu Yüce Meclisin olur ve onaylarina arz ederiz. Saygilarimizla.” denilmektedir.

KOMISYONLAR MÜSTEREK  GÖRÜSÜ: Komisyonlarimiza müstereken havale edilen önerge ile ilgili üç Komisyonun ortak karari ile, ilçemizi ziyaret eden ziyaretçileri ve diplomatlari içeren iki ayri hedef kitleye göre;  tanitici tarihi, kültürel, sosyal, kent dokusunu aktaran ve ekonomik yapisini yansitan bir kent defteri, takvimi, Kadiköy’ü animsatan sembolik materyallerin hazirlanmasi ile Kadiköy’e disaridan gelen ziyaretçiler için güncel kent rehberinin hazirlanmasi yönünde çalismalarin yapilmasi ortak komisyonlarca önerilmesi uygun görülmüstür.

Yüce Meclise arz olunur, seklinde hazirlanan Basin Yayin ve Halkla Iliskiler-AB ve Dis Iliskiler-Kültür Turizm Sanat Komisyonlarinin, 30.12.2016 gün ve 2016/1 sayili müsterek  raporu, Kadiköy Belediye Meclisinin Ocak 2017 toplantisinin 05.01.2017 tarihli 4.Birlesiminin 1.Oturumunda görüsülerek komisyondan geldigi sekilde oybirligi ile (isaretle oylama) kabulüne karar verildi.

Toplanti Baskani
                                                                                                                Meclis 1. Baskan Vekili