Home IconarrowDuyurulararrowŞubat 2017-31 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDIYE MECLISI

KARARI

TOPLANTI DÖNEMI                                           : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                                : 09.02. 2017 (SUBAT 2017 )

BIRLESIM                                                             : 4

OTURUM                                                               : 1

KARAR NO                                                            : 2017/31

GÖRÜSÜLEN  GÜNDEM MADDESI  5.  : Belediye Meclis Üyeleri tarafindan verilen, ilçemiz dahilindeki okullarla isbirlikleri ve ortak projeler ile ilgili önerge.

KOMISYONLAR MÜSTEREK INCELEMESI : Kadiköy Belediye Meclisinin Ocak 2017 toplantilarinin 06.01.2017 tarihli 5.Birlesimin, 1.Oturumunda komisyonlarimiza müstereken havale edilen önergede;

KADIKÖY BELEDIYE MECLIS BASKANLIGINA

“ Belediyemizin, Kadiköy Ilçe Milli Egitim Müdürlügümüz ve ilçemizdeki okullarla sürdürmekte oldugu ve planladigi isbirligi çalismalarinin degerlendirilmesi ve destekleyici öneriler gelistirilmesi konusunun gündeme alinmasini  Meclisimizin onayina sunariz.”denilmektedir.

KOMISYONLAR MÜSTEREK GÖRÜSÜ   : 06.01.2017 tarihinde komisyonlarimiza müstereken havale edilen, “ilçemiz dahilindeki okullarla isbirlikleri ve ortak projeler” konulu önergeyle ilgili raporumuz ekteki gibidir.

Öneri metni niteligindeki raporumuzun, degerlendirilmek üzere Baskanlik Makamina havalesini Meclisimizin onayina sunariz.

Yüce Meclise arz olunur, seklinde hazirlanan Egitim-Gençlik ve Spor Komisyonlarinin,  20.01.2017 gün ve 2017/1 sayili müsterek raporu, Kadiköy Belediye Meclisinin Subat 2017 toplantisinin 09.02.2017 tarihli 4. Birlesiminin 1.Oturumunda görüsülerek komisyondan geldigi sekilde oybirligi ile (isaretle oylama) kabulüne karar verildi.

Toplanti Baskani

Meclis 1. Baskan Vekili