Home IconarrowDuyurulararrowŞubat 2017-32 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDIYE MECLISI

KARARI

TOPLANTI DÖNEMI                                  : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                       : 09.02.2017 (SUBAT 2017)

BIRLESIM                                                     : 4

OTURUM                                                       : 1

KARAR NO                                                   : 2017/32

GÖRÜSÜLEN GÜNDEM MADDESI 6. : Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügünün, 29.12.2016 gün ve 58528173-010.03- E.43137 sayili, Müdürlük Yönetmeliginin güncellenmesi ile ilgili teklifi.

KOMISYONLAR MÜSTEREK  INCELEMESI  : Kadiköy Belediye Meclisinin Ocak 2017 toplantilarinin 03.01.2017 tarihli 2. Birlesiminin, 1. Oturumunda komisyonlarimiza müstereken havale edilen, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü’nün, 29.12.2016 gün ve 58528173-010.03- E.43137  sayili yazisinda;

BASKANLIK MAKAMINA

“Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü'nün hizmet türü ve isleyisiyle ilgili esaslari, personelin görev, yetki ve çalisma sorumluluklarini belirlemek üzere 5393 Sayili Belediye Kanununun 15. maddesi ve ayni Kanunun (b) bendi uyarinca hazirlanmis olan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü Görev ve Çalisma Yönetmeligi'nin geçerliligini korumasi ve isleyiste ortaya çikabilecek riskleri ortadan kaldirmak adina Yönetmelikte geçen Müdürlügün idari yapisi, görev, yetki ve sorumluluklari ile yasal dayanaklarin güncellenmesi hedeflenmektedir.

Bu kapsamda; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü Görev ve Çalisma Yönetmeligi yukarida belirtilen dayanaklar çerçevesinde güncellenmis olup, ek Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü Çalisma Yönetmeligi Degisik Talep Formu, Hukuk Isleri Müdürlügü tarafindan Mevzuat Hazirlama Usulü ve Esaslari Hakkindaki Yönetmelik yönünden incelenmis ve herhangi bir sakinca olmadigi belirtilmistir.

Bu itibarla; Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü Yönetmeligi'nin güncellenmesi talebimizin uygun görülmesi halinde Meclis Baskanligi'na havalesini olurlariniza arz ederim.” denilmektedir.

KOMISYONLAR MÜSTEREK  GÖRÜSÜ  : Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlügü'nün 29.12.2016 gün ve 58528173-010.03 E.43137 sayili, Belediye Meclisimizce Komisyonlarimiza müstereken sevki yapilan teklifin çalisma ve incelemeler sonucunda Müdürlügünden geldigi sekli ile kabulü uygun görülmüstür.

Yüce Meclisimize arz olunur,

Toplanti Baskani