Home IconarrowDuyurulararrowŞubat 2019 Meclis Gündemi

Sayi : 32823597-301.03-E.132570

Konu : Meclis Gündemleri

T.C. KADIKÖY ILÇESI  BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 6. Toplanti Yilinda yapacagi Subat  Ayi Toplantisi 04 Subat  2019 Pazartesi günü baslayacaktir.

Subat Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 04 Subat  2019 Pazartesi günü, saat 16.30’da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Keriman NALBANT                                                                                                                                                                                         Belediye Baskan V.

GÜNDEM :

1.Imar ve Sehircilik  Müdürlügünün, Kadiköy Ilçesi, Hasanpasa Mahallesi, 126 pafta, 4501. ada, 61 parsel sayili yer ile ilgili teklifi.