Home IconarrowDuyurulararrowŞubat 2020 Meclis Gündemi

Konu : Meclis Gündemleri

T.C KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 2. Toplanti Yilinda yapacagi Subat
Ayi Toplantisi 03 Subat 2020 Pazartesi günü baslayacaktir.
Subat Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 03 Subat 2020 Pazartesi günü, saat 10.00’da
Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin
toplantiya tesriflerini rica ederim.

Serdil Dara ODABASI
Belediye Baskani
*Elektronik Imzalanmistir.
GÜNDEM:

1. Yazi Isleri Müdürlügünün, Gayrimenkul Satis Komisyonunda görev yapmak üzere bir üyenin belirlenmesi ile ilgili teklifi.

2. Saglik Isleri Müdürlügünün, “Seker Okul Proje” kapsaminda obez oldugu tespit edilen çocuklara Dr.Rana BESE Polikliniginde yapilacak ücretsiz tahliller ile ilgili teklifi.

3. Veteriner Isleri Müdürlügünün, Görev ve Çalisma Yönetmeligi ile ilgili teklifi.

4. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Belediyemiz ve Türkiye Spastik Çocuklar Vakfi’nin arasinda imzalanacak olan “Erken Tani ve Erken Müdahale Çalismalari Konulu” isbirligi protokolü ile ilgili teklifi.

5. Imar ve Sehircilik Müdürlügünün, 2020 yili Ücret Tarifesi ile ilgili teklifi.

6. Emlak ve Istimlak Müdürlügünün, Göztepe Mah. 507 Ada, 68 Parselde AYEDAS Lehine Irtifak Hakkinin Tesisi ile ilgili teklifi.

7. Emlak ve Istimlak Müdürlügünün, Erenköy Mah. 108/1 Pafta, 437 Ada, 213 Parselin, 30,58 m2 lik Belediye hissesi ile ilgili teklifi.