Home IconarrowDuyurulararrowTemmuz 2021 Meclis Gündemi
Kadıköy

Temmuz 2021 Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 3. Toplanti Yilinda yapacagi Temmuz Ayi Toplantisi 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü baslayacaktir.

Temmuz Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 05 Temmuz 2021 Pazartesi günü, saat 11.00’da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Serdil Dara ODABASI

Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Kurumsal Iletisim Müdürlügünün, revize edilen görev ve çalisma yönetmeligi ile ilgili teklifi.
2. Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün, Kadro degisiklikleri ile ilgili teklifi.
3. Plan ve Proje Müdürlügünün, plan notu ilavesi ile ilgili teklifi.
4. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Kadiköy Belediye Baskanligi ile Istanbul Barosu “Kadin
Danisma Merkezi’nde Hukuki Destek Saglanmasi” Isbirligi Protokolü ile ilgili teklifi.
5. Hukuk Komisyonunun, Yönetmelik Revizesi ile ilgili 18.06.2021 gün ve 2021/6 sayili raporu.