Home IconarrowDuyurulararrowAralık 2017 Meclis Gündemi

Sayi :32823597-301.03/ E.69432

Konu :Meclis Gündemi

T.C.KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 4. Toplanti Yilinda yapacagi Aralik Ayi Toplantisi 04.12.2017  Pazartesi  –  08.12.2017 Cuma tarihleri arasinda yapilacaktir.

Aralik Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 04 Aralik 2017 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin

toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                                                             Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Saglik Isleri Müdürlügüne bagli Alzheimer Merkezimizde bakimi yapilan ve Merkezden hizmet alan vatandaslarimiza Belediyemiz Merkez Bina Yemekhanesinden 2017 yili sonuna kadar 1.400 ögün ögle yemegi verilmesi ile ilgili teklifi.
  2. Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Belediyemiz hizmetlerinin daha etkin bir sekilde verilmesini saglamak amaciyla 2018-2019 yillari için araç kiralanma hizmeti alimi  ile ilgili teklifi.
  3. Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün, Kadiköy Belediyesinde çalismakta olan memur ve kadro karsiligi sözlesmeli personel için yetkisi bulunan  sendika ile akdedilen Toplu Sözlesme süresinin 31.12.2017 tarihinde biteceginden yeniden toplu sözlesme yapilabilmesi için Belediye Baskanina yetki verilmesi ile ilgili teklifi.
  4. Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Belediyemiz ana Hizmet Binasindaki yemekhaneden faydalanmak isteyen ancak personel karti yemekhane girisindeki turnikelere tanimli olmayan personelin, ihalede olusan günlük 12,10 TL (On Iki Türk Lirasi On Kurus) + KDV bedeli ödeyerek Belediyemiz yemekhanesinden faydalanmasi ile ilgili teklifi.

Fen Isleri Müdürlügünün, Artvin ili, Ardanuç Ilçesinin alt yapi yatirimlarinda kullanilmak üzere 1500 m koruge kanalizasyon borusu talebinin karsilanmasi ile ilgili teklifi.