Home IconarrowDuyurulararrowAralık 2018 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI

Yazi Isleri Müdürlügü

Sayi: 32823597-301.03-E.65912                                                                                                25/11/2018

Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 5. Toplanti Yilinda yapacagi Aralik Ayi Toplantisi 03 Aralik  2018 Pazartesi günü baslayacaktir.

Aralik  Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 03 Aralik  2018 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                                                                        Belediye Baskani

GÜNDEM:

1.Fen Isleri Müdürlügünün, Kadiköy Ilçesi Sahrayi Cedit Mahallesi Kireçhane Cami  bahçe duvarlarina korkuluk islerinin ihale ile yaptirilan isler kapsaminda yaptirilmasi ile ilgili teklifi.
2.Strateji Gelistirme Müdürlügünün,  Outintic  Projesi Planlama Toplantisi ile ilgili teklifi.
3.Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Making City Projesi Açilis toplantisi ile ilgili teklifi.