Home IconarrowDuyurulararrowEski Sicil Bilgilerinin TCKN/VKN Bilgilerine Bağlanması
Kadıköy

Eski Sicil Bilgilerinin TCKN/VKN Bilgilerine Bağlanması

Yasa geregi Belediyemizdeki islemler;

Gerçek kisiler için Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numarasi (T.C. Kimlik No.),
Tüzel kisiler için Vergi Kimlik Numarasi (Vergi No.) ile yapilmaktadir.

Sicil numarasi ile giris yapilamayacagi için lütfen Borç Sorgulama / Ödeme sayfasina giriste ilgili T.C.Kimlik Numarasini veya Vergi Kimlik Numarasini yaziniz.

Borç Sorgulama / Ödeme sayfasina e-Devlet sifreniz ile girmeniz durumunda eski ödemelerinize ait makbuzlariniz dahil, bir çok kisisel bilgiye ulasabilirsiniz.

Bu kapsamda, Emlak Beyan döneminin son günü olmadan, e-Belediye sisteminden Borç Sorgulama yapabildiginizi dogrulamanizi rica ederiz.

Sorgulama islemi sonucunda sahip oldugunuz gayrimenkul(ler)e ait borç tutarini görememeniz durumunda, lütfen eski sicil bilginizin T.C.Kimlik Numaraniz veya Vergi Kimlik Numaraniz ile iliskilendirilmesi için asagidaki kisa yollardan uygun olani araciligiyla basvuru yapiniz.

Basvurunuz sonucunda verileriniz kontrol edilerek, eski sicil bilginiz belirttiginiz T.C.Kimlik Numarasi veya Vergi Kimlik Numarasi ile iliskilendirilecek ve basvuru sirasinda belirttiginiz cep telefonu ve e-posta adresine sonuç bilgisi iletilecektir.

ÖNEMLI UYARI

* Islemlerinizi güvenli ve sorunsuz olarak tamamlayabilmeniz için lütfen Internet Explorer tarayicisi kullanmayiniz.

* E-Belediye sistemibi güncel bir tarayici (Chrome 70 ve üzeri, Firefox 64 ve üzeri, vb.) üzerinde kullanmaniz tavsiye edilir.

* e-Belediye islemlerinde ekran çözünürlügünün en az 1024 x 768 olmasi gerekmektedir. Bu çözünürlük altinda veya ekran görünümü %100’ün üzerinde büyütülmüs (yakinlastirilmis) tarayici ekranlarinda bazi islevlere ait tuslar görünmeyebilir.