Home IconarrowDuyurulararrowEylül 2017- 119 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDIYE MECLISI

KARARI

TOPLANTI DÖNEMI                                    : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                          : 11.09.2017 (EYLÜL 2017)

BIRLESIM                                                      : 1

OTURUM                                                       : 1

KARAR NO                                                    : 2017/119

GÖRÜSÜLEN GÜNDEM   MADDESI     2 .   : Yazi Isleri Müdürlügünün, 25.08.2017 gün ve 3282397-301.02-E.48498 sayili, vefat nedeni ile bosalan Saglik, Engelsiz Kadiköy, Egitim ve Toplumsal Cinsiyet Esitligi Komisyonlarina kalan sureyi tamamlamak üzere üye seçimi ile ilgili teklifi.

KARAR                      : Yazi Isleri Müdürlügünün,25.08.2017 gün ve 3282397-301.02-E.48498 sayili yazisinda;

BASKANLIK MAKAMINA

“5393 sayili Belediye Kanununun 24.maddesi ile Belediye Meclisi Çalisma

Yönetmeliginin 21.maddesi hükümleri dogrultusunda, Belediyemiz Meclis Üyesi Feray Sevil TOS'un vefat etmesi ile bosalan Saglik, Engelsiz Kadiköy, Egitim ve Toplumsal Cinsiyet Esitligi    Komisyonlarina kalan süreyi tamamlamak üzere üye seçilmesi için yazimizin Belediye Meclisi'ne havalesini olurlariniza sunarim.” denilmektedir.

OYLAMA NETICESI : Saglik Komisyonuna Hatice Ayla DOYUM (oyçoklugu), Engelsiz Kadiköy  Komisyonuna Hatice Ayla DOYUM (oyçoklugu), Toplumsal Cinsiyet Esitligi Komisyonuna  Hatice Ayla DOYUM (oyçoklugu) ve   Egitim  Komisyonuna Tamer ÇEBI  (oyçoklugu)  ile seçilmistir.

Toplanti Baskani
                                                                                                            Meclis 1. Baskan Vekili