Home IconarrowDuyurulararrowEylül 2018 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI

Yazi Isleri Müdürlügü

Sayi: 32823597-301.03-E.48502                                                                                             17/08/2018

Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 5. Toplanti Yilinda yapacagi Eylül Ayi Toplantisi 03 Eylül 2018 Pazartesi günü baslayacaktir.

Eylül Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 03 Eylül 2018 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                                                                               Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Fen Isleri Müdürlügünün, Kadiköy Ilçe Milli Egitim Müdürlügü hizmet binasi tadilatinin ihaleten yaptirilan isler kapsaminda yapilmasi ile ilgili teklifi.
  1. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, “Helsinki Tasarim Haftasi” ile ilgili yazisi.