Home IconarrowDuyurulararrowKadıköy Belediyesi Hataların, Usulsüzlüklerin ve Yolsuzlukların Bildirimi İle ilgili Yönergelik
Kadıköy

Duyurular

“2022-2023 yili Kamu Iç Kontrol Standartlarina Uyum Eylem Plani” hazirlik sürecinin basladigi, eylem planinin “Bilgi ve Iletisim Standartlari” baslikli bölümünün 16.3 kodlu standartinda “hata, usulsüzlük ve yolsuzluklari bildiren personele haksiz ve ayrimci bir muamele yapilmamalidir.” dendigi belirtilmis ve kurumumuza ait hata, usulsüzlük ve yolsuzluklarin bildirim yöntemleri konusunda yönerge hazirlanmistir.

Kadiköy Belediyesi Hatalarin, Usulsüzlüklerin ve Yolsuzluklarin Bildirimi Ile Müracaat ve Sikayetlerde Izlenecek Usul ve Esaslar Hakkinda Yönergeye Ulasmak için Tiklayiniz.