Home IconarrowDuyurulararrowKasım 2016 - 158 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDIYE MECLISI

KARARI

TOPLANTI DÖNEMI                                                : 3

TOPLANTI GÜNÜ                                                   : 10.11.2016 (KASIM 2016 )

BIRLESIM                                                               : 4

OTURUM                                                                 : 1

KARAR NO                                                             : 2016/158

GÖRÜSÜLEN  GÜNDEM MADDESI 2.:  Belediye Meclis Üyeleri tarafindan verilen, Kadiköy Ilçemizde “Deprem Toplanma Alanlari”nin planlarina islenmesi ve güncellenmesi bu plan bilgisinin vatandaslara iletilmesi için ilgili müdürlükler tarafindan çalismalar yapilmasi ile ilgili önerge.

KOMISYON INCELEMESI : Kadiköy Belediye Meclisinin Ekim 2016 toplantilarinin 05.10.2016 tarihli 3.Birlesimin, 1.Oturumunda komisyonumuza havale edilen önergede;

KADIKÖY BELEDIYE MECLIS BASKANLIGINA

“Kadiköy Ilçemizde “Deprem Toplanma Alanlari”nin planlarina islenmesi ve güncellenmesi bu plan bilgisinin vatandaslara iletilmesi için ilgili müdürlükler tarafindan çalismalar yapilmasi yönündeki önergemizin kabulünü rica ederiz.” denilmektedir.

KOMISYON  GÖRÜSÜ     : Kadiköy Belediye Meclisi tarafindan komisyonumuza 05.10.2016 tarihinde havale edilen Kadiköy Ilçemizde “Deprem Toplanma Alanlari”nin planlarina islenmesi ve güncellenmesi bu plan bilgisinin vatandaslara iletilmesi için ilgili müdürlükler tarafindan çalismalar yapilmasi yönündeki  önergenin Çevre Müdürlügü ve Plan ve Proje Müdürlügü tarafindan çalisilarak komisyonumuza ve Meclisimize bilgi verilmesine karar verilmistir.

Yüce Meclise arz olunur, seklinde hazirlanan  Dogal Afetler Öncesi ve Sonrasi Önlemler Komisyonunun, 28.10.2016 gün ve 2016/2 sayili raporu, Kadiköy Belediye Meclisinin Kasim 2016 toplantisinin 10.11.2016 tarihli 4. Birlesiminin 1.Oturumunda görüsülerek komisyondan geldigi sekilde oybirligi ile (isaretle oylama) kabulüne karar verildi.

Toplanti Baskani
                  Meclis 1.BaskanVekili