Home IconarrowDuyurulararrowKasım 2021 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI

Yazi Isleri Müdürlügü

Sayi : E-32823597-105.02-10941                                                                                        25.10.2021
Konu : Meclis Gündemleri

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 3. Toplanti Yilinda yapacagi Kasim Ayi Toplantisi 01 Kasim 2021 Pazartesi günü baslayacaktir.

Kasim Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 01 Kasim 2021 Pazartesi günü, saat 10.00’da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Serdil Dara ODABASI
Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün, kadro degisiklikleri ile ilgili teklifi.
2. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügünün, Süper Amatör Lige yükselen Yeldegirmeni Spor Kulübüne
ödül verilmesi ile ilgili teklifi.
3. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Kadiköy Belediye Baskanligi ile Saadet Ögretmen Çocuk
Istismari ile Mücadele Dernegi arasinda düzenlenmis isbirligi protokolü ile ilgili teklifi.
4. Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün, kadro karsiligi gösterilerek çalistirilmasi düsünülen tam
zamanli sözlesmeli personele uygulanacak ücret ve ek ödeme ile ilgili teklifi.