Home IconarrowDuyurulararrowMart 2018 Meclis Gündemi

T.C.
KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI
Yazi Isleri Müdürlügü Meclis Bürosu Sefligi

Sayi: 27339511-301-03/E.12306                                                                                                 26/02/2018
Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 5. Toplanti Yilinda yapacagi Mart Ayi Toplantisi 05 Mart 2018 Pazartesi günü baslayacaktir.

Mart Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 05 Mart 2018 Pazartesi günü, saat 16.30’da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                                                                          Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Etüd Proje Müdürlügünün, Osmanaga Mahallesi 10 pafta, 1430 ada 96 parselde bulunan tescilli alani ile    ilgili teklifi.
2. Saglik Isleri Müdürlügünün, “Seker Okul Projesi” kapsaminda obez oldugu tespit edilen çocuklara, Dr.Rana BESE Polikliginiginde (Hemogram, Glukoz (AKS), HBA1C, TSH, ST4, VIT B12) tahlillerinin ücretsiz yapilabilmesi ile ilgili teklifi.
3. Kentsel Tasarim Müdürlügünün, Kadiköy Kent Konseyi 14.Olagan Genel Kurul Sonuçlari ile ilgili yazisi.