Home IconarrowDuyurulararrowOcak 2017- 8 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDIYE MECLISI

KARARI

TOPLANTI DÖNEMI                                     : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                          : 04.01.2017 (OCAK 2017)

BIRLESIM                                                       : 3

OTURUM                                                        : 1

KARAR NO                                                     : 2017/8

GÖRÜSÜLEN GÜNDEM MADDESI    3.: Emlak ve Istimlak Müdürlügünün, 30.12.2016 gün ve 33113079-756.01- E-43623 sayili, Göztepe Özgürlük Parki içerisine Park ve Bahçeler Müdürlügü ile Meteoroloji Genel Müdürlügü 1. Bölge Müdürlügü arasinda hazirlanan protokol dogrultusunda Otomatik Meteoroloji Gözlem Istasyonu kurulmasi ile ilgili teklifi.

KARAR                                                        : Emlak ve Istimlak Müdürlügünün, 30.12.2016 gün ve 33113079-756.01- E-43623 sayili,

BASKANLIK MAKAMINA

“Ilgi 28/12/2016 tarihli, 43050 sayili ve Tahsis konulu Park Bahçeler Müdürlügü yazisi.

Ilgi yazida; Meteoroloji Genel Müdürlügü 1. Bölge Müdürlügü tarafindan Park Bahçeler Müdürlügünün sorumlulugunda bulunan Göztepe Özgürlük Parki içerisine Otomatik Meteoroloji Gözlem Istasyonu (OMGI) kurulmasi için alan talep edildigi ifade edilmektedir. Park ve Bahçeler Müdürlügünce protokol ve kurulum yeri ile ilgili incelemeler yapilmis ve tesisin belirtilen sartlar dahilinde yapilmasi uygun görülmüs olup tahsis islemlerinin Emlak ve Istimlak Müdürlügünce yürütülmesi talep edilmistir.

Buna göre; Göztepe Özgürlük Parki içerisine Park ve Bahçeler Müdürlügü ile Meteoroloji Genel Müdürlügü 1.Bölge Müdürlügü arasinda hazirlanan protokol dogrultusunda, Otomatik Meteoroloji Gözlem Istasyonu kurulmasi ve 10 yil süreyle bedelsiz olarak Meteoroloji Genel Müdürlügü 1.Bölge Müdürlügüne tahsis edilmesi hususunda,5393 sayili Belediye Kanunun 75.Maddesinin (d) fikrasi uyarinca karar alinmasi ve gerekli islemleri gerçeklestirmek üzere Belediye Baskanina yetki verilmesi için yazimiz ve eklerinin Belediye Meclisine havalesini onayiniza arz ederim.”

Seklindeki teklifinin teklif karar suretiyle kabulüne karar verildi.

OYLAMA NETICESI                    :  Oyçoklugu ile (isaretle oylama)

Toplanti Baskani
                                                                                                                  Meclis 1. Baskan Vekili