Home IconarrowDuyurulararrowOcak 2017-10 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDIYE MECLISI

KARARI

TOPLANTI DÖNEMI                                  : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                       : 05.01.2017 (OCAK 2017)

BIRLESIM                                                     : 4

OTURUM                                                       : 1

KARAR NO                                                   : 2017/10

GÖRÜSÜLEN  GÜNDEM MADDESI  1 : Belediye Meclis Üyeleri tarafindan verilen, Kardes Kent iliskileri ile ilgili önerge.

KOMISYON  INCELEMESI  :  Kadiköy Belediye Meclisinin Aralik 2016 toplantisinin  08.12.2016 tarihli 4. Birlesiminin, 1. Oturumunda Komisyonumuza  havale edilen önergede,

KADIKÖY BELEDIYE MECLISI BASKANLIGINA

“Belediyemizin bugüne kadar kurmus oldugu uluslararasi kardes kent iliskilerinin degerlendirilmesi; önümüzdeki dönemde planlanacak kardes kent iliskileri ve teknik gezilerle ilgili önceliklerimizin, stratejik planimizdaki gelisim hedeflerimiz dogrultusunda belirlenmesi için çalisma yapilmasi  önerimizi Meclisimizin onayina sunariz.

Saygilarimizla.” denilmektedir.

KOMISYON GÖRÜSÜ      : Belediyemizin kardes kent iliskileri degerlendirilmek üzere mevcut durum konusunda ilgili Müdürlük ile görüsülmüstür. Önümüzdeki dönemde planlanmasi düsünülen kardes kent iliskilerinin gelistirilmesinin önemi üzerinde durularak yapilacak teknik gezilerle ilgili önceliklerin belirlenmeye devam edilmesinin kardes kent iliskilerine katki yapacaktir. Bu çalismalarin stratejik plan  kapsaminda degerlendirilmesinin ve çalismalarin sürdürülmesi görüsünün Belediye Meclisimize bilgi amaçli sunulmasi karari alinmistir.

Yüce Meclisimize arz olunur, seklinde hazirlanan Avrupa Birligi ve Dis Iliskiler Komisyonunun 15.12.2016 gün ve 2016/2 sayili raporu, Kadiköy Belediye Meclisinin Ocak 2017 toplantisinin 05.01.2017  tarihli 4. Birlesiminin 1. Oturumunda görüsülerek komisyondan geldigi sekilde oybirligi ile (isaretle oylama) kabulüne karar verildi.

Toplanti Baskani
                                                                                                                Meclis 1. Baskan Vekili