Home IconarrowDuyurulararrowOcak 2017-6 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDIYE MECLISI

KARARI

TOPLANTI DÖNEMI                                     : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                          : 04.01.2017 (OCAK 2017)

BIRLESIM                                                       : 3

OTURUM                                                        : 1

KARAR NO                                                     : 2017/6

GÖRÜSÜLEN GÜNDEM MADDESI 1.: Strateji Gelistirme Müdürlügünün, 30.12.2016 gün ve 92450452-020- E-43606 sayili, DSÖ Avrupa Saglikli Sehirler Agi “Saglikli Sehirler Yillik Is Toplantisi ve Konferansi”  ile ilgili teklifi.

KARAR                                                          : Strateji Gelistirme Müdürlügünün, 30.12.2016 gün ve 92450452-020- E-43606 sayili,

BASKANLIK MAKAMINA

“Ilgi : a) Mahalli Idareler Genel Müdürlügünün 20.06.2005 tarihli ve 2005/62 sayili genelgesi.

b) Mahalli Idareler Genel Müdürlügünün 25.10.2007 tarihli ve 25597-50000 sayili yazisi.

Dünya Saglik Örgütü Avrupa Saglikli Sehirler Agi 1-3 Mart 2017 tarihlerinde Macaristan'in Pécs sehrinde düzenlenecek olan "Saglikli Sehirler Yillik Is Toplantisi ve Konferansi"ni ekte Türkçe tercümesi de ayrica yer alan eposta ile duyurmakta ve üye belediyeleri söz konusu etkinlige katilim için davet etmektedir. Bu kapsamda, Saglikli Sehirler Koordinatörü, Baskan veya Saglikli Sehirler ile ilgili politik temsilci ve ilaveten 3 kisi olmak üzere üye belediyelere toplam 5 kisilik bir kontenjan hakki taninmaktadir.

Söz konusu toplanti ve konferans etkinligine, gönderdigimiz 2 adet bildiri özetinin kabul edilmesi

halinde bildiri sunumunu gerçeklestirecek personelimizin, Saglikli Sehirler Koordinatörü Duygu TANRIKULU, Saglikli Sehirler Meclis Üyeleri Damla TOPRAK ve Ilhami SADIKOGLU, Saglik Isleri Müdürü Zeynep SÜZME'nin katilmasini, yol ve harcirah giderlerinin ilgili harcama birimlerince ödenebilmesi için Strateji Gelistirme Müdürlügüne, Yazi Isleri Müdürlügüne ve Saglik Isleri Müdürlügüne, ilgi (a) genelge ve ilgi (b) yaziya istinaden 28 Subat-4 Mart 2016 tarihleri arasinda görevlendirme için Belediye Meclisi karari alinmak üzere Belediye Meclis Baskanligina, Valilikten izin islemleri için Strateji Gelistirme Müdürlügüne ve pasaport islemleri için Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügüne yazimizin havalesini olurlariniza arz ederim”

Seklindeki teklifinin teklif karar suretiyle kabulüne karar verildi.

OYLAMA NETICESI                    :  Oybirligi  ile (isaretle oylama)

Toplanti Baskani
                                                                                                                  Meclis 1. Baskan Vekili