Home IconarrowDuyurulararrowOcak 2019 Meclis Gündemi

Sayi : 32823597-301.03-E.109092
Konu : Meclis Gündemleri

T.C KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 6. Toplanti Yilinda yapacagi Ocak AyiToplantisi 07 Ocak 2019 Pazartesi günü baslayacaktir.

Ocak Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 07 Ocak 2019 Pazartesi günü, saat 16.30’da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                                                             Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Yazi Isleri Müdürlügünün, 2019 Yili Meclis Çalisma Takvimi ile ilgili teklifi.

2. Yazi Isleri Müdürlügünün, 5393 sayili Belediye Kanununun 25. maddesi geregince Denetim Komisyonunun olusturulmasi ile ilgili teklifi.