Home IconarrowDuyurulararrowOcak 2023 Meclis Gündemi
Kadıköy

Ocak 2023 Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 8. Seçim Dönemi, 5. Toplanti yilinda yapacagi Ocak Ayi Toplantisi
02.Ocak.2023 Pazartesi günü baslayacaktir.
Ocak Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 02.Ocak.2023 Pazartesi günü, saat 10.00’da Kadiköy Belediyesi Meclis
Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Serdil Dara ODABASI
Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Yazi Isleri Müdürlügünün, 2023 Yili Meclis Çalisma Takvimi ile ilgili teklifi.
2. Yazi Isleri Müdürlügünün, 5393 sayili Belediye Kanununun 25. maddesi geregince Denetim
Komisyonunun olusturulmasi ile ilgili teklifi.
3. Imar ve Sehircilik Müdürlügünün, Kadiköy- Kosuyolu Mah. 56 pafta, 249 ada, 24 parsel sayili yer ile
ilgili teklifi.
4. Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügünün, kadro degisikligi ile ilgili teklifi.
5. Mali Hizmetler Müdürlügünün, Belediyemiz hizmetlerinin aksatilmadan yürütülmesi ve cari
harcamalarda kullanilmak üzere borç alinmasi ile ilgili teklifi.
6. Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügünün, Dizi, film ve Reklam Çekim Yönetmeligi ile ilgili teklifi.
7. Destek ve Tedarik Hizmetleri Müdürlügünün, 125 kiz ögrenciye ve 140 emniyet personeline 2023 yilinda ücretsiz yemek verilmesi ile ilgili teklifi.