Home IconarrowDuyurulararrowŞubat 2017-17 Nolu Meclis Kararı

KADIKÖY BELEDIYE MECLISI

KARARI

TOPLANTI DÖNEMI                                  : 4

TOPLANTI GÜNÜ                                       : 06.02.2017 (SUBAT 2017)

BIRLESIM                                                     : 1

OTURUM                                                       : 1

KARAR NO                                                   : 2017/17

GÖRÜSÜLEN GÜNDEM MADDESI 6. : Destek Hizmetleri Müdürlügünün, 26.01.2017 gün ve 77964489-301.01-E.5278 sayili, Tunceli ili Pülümür Belediye Baskanligi ve Çemisgezek Belediye Baskanliginin dis cephe boya ihtiyaçlarinin karsilanmasi ile ilgili teklifi.

KARAR                                                        : : Destek Hizmetleri Müdürlügünün, 26.01.2017 gün ve 77964489-301.01-E.5278 sayili,

BASKANLIK MAKAMINA

“Ilgi :  a) 23/01/2017 tarihli ve 37 sayili yazi.

b) 23/01/2017 tarihli ve 43 sayili yazi.

Tunceli ili Pülümür Belediye Baskanligi ve Çemisgezek Belediye Baskanligi'nin ilçelerinde görselligi ve temizligi etkin kilabilmek amaciyla merkez mahallesi ve güzergâhlarinda bulunan binalarin dis cephelerinin boyanmasina iliskin ayri ayri Bir galonu 15 litrelik olan 6 canli renk 1.000 galon akrilik dis cephe boyalarinin Belediyelerine yardim amaçli tarafimizdan temin edilerek teslim edilmesini talep etmektedir.

5393 sayili Belediye Kanunu'nun 75.maddesinde "Belediye, belediye meclisinin karari üzerine yapacagi anlasmaya uygun görev ve sorumluluk alanlarina giren konularda; ... b) Mahalli idareler ile merkezi idareye ait asil görev ve hizmetlerin yerine getirilmesi amaciyla gerekli ayni ihtiyaçlari karsilayabilir, geçici olarak araç ve personel temin edilir..." denmektedir.

Makaminizca uygun görüldügü takdirde, talep edilen dis cephe boya ihtiyaçlarinin karsilanmasi için, yazimizin Belediye Meclisi’ne havale edilmesi hususunu arz ederim.”

Seklindeki teklifinin teklif karar suretiyle kabulüne karar verildi.

OYLAMA NETICESI                    :  Oyçoklugu  ile (isaretle oylama)

Katip                                        Katip

Aydogan DÜLGER               Damla TOPRAK