Home IconarrowDuyurulararrowŞubat 2017 Meclis Gündemi

Sayi: 32823597-301.03

Konu: Meclis Gündemi

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 4. Toplanti Yilinda yapacagi Subat Ayi Toplantisi 06.02.2017 Pazartesi - 10.02.2017 Cuma tarihleri arasinda yapilacaktir.

Subat Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 06 Subat 2017 Pazartesi günü, saat 16.30'da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU

Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Belediyemiz Ana Hizmet Binasinda yemekhaneden faydalanmak isteyen personel ile ilgili teklifi.
  2. Fen Isleri Müdürlügünün, 2017 Yili Yol ve Kaldirim Tahrip Bedelleri ile ilgili teklifi.
  3. Strateji Gelistirme Müdürlügünün, Avrupa Yerel Demokrasi Haftasi 12 Yildiz Sehri Sertifika Töreni ile ilgili yazisi.