Home IconarrowDuyurulararrowŞubat 2018 Meclis Gündemi

T.C.

KADIKÖY BELEDIYE BASKANLIGI

Yazi Isleri Müdürlügü Meclis Bürosu Sefligi

Sayi: 27339511-301-03/E. 6255                                                                                              29 /01/2018

Konu: Meclis Gündemleri

T.C. KADIKÖY ILÇESI BELEDIYE BASKANLIGINDAN

Kadiköy Belediye Meclisinin 7. Seçim Dönemi, 5. Toplanti Yilinda yapacagi Subat  Ayi Toplantisi 05 Subat  2018  Pazartesi günü baslayacaktir.

Subat Ayi Toplantisinin ilk birlesimi 05 Subat  2018  Pazartesi  günü, saat 16.30’da Kadiköy Belediyesi Meclis Binasi, Meclis Salonunda yapilacagindan Sayin Meclis Üyelerinin toplantiya tesriflerini rica ederim.

Aykurt NUHOGLU
                                                                                                                                       Belediye Baskani

GÜNDEM:

1. Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Ilçe Milli Egitim Müdürlügünün bir adet binek araç ihtiyacinin karsilanmasi  ile ilgili teklifi.
  2. Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Saglik Isleri Müdürlügüne bagli Alzheimer Merkezinden hizmet alan vatandaslarimiza Belediyemiz Merkez Bina Yemekhanesinden 2018 yili boyunca hafta içi günlük 15 kisilik ögle yemegi verilmesi ile ilgili teklifi
  3. Fen Isleri Müdürlügünün, Kadiköy Ilçesi Nüfus Müdürlügü  binasindaki yapim isinin ihaleten yaptirilan  isler  kapsaminda yapilmasi ile ilgili teklifi.
  4. Yazi Isleri Müdürlügünün, Belediyemiz uhdesinde bulunan sosyal tesislerden Istanbul Medeniyet Üniversitesi personelinin imkanlar dahilinde yapilabilecek indirimlerle faydalandirilmalari ile ilgili teklifi.
  5. Yazi Isleri Müdürlügünün, Kadiköy Evlendirme Dairesi nikah ücretleri ile ilgili teklifi.
  6. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügünün, "Potlaç Kadin Emegi Pazar Yeri" uygulamasi kapsaminda, her satis günü için tekil stand ücretinin belirlenmesi ile ilgili teklifi.
  7. Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlügünün, Belediyemiz ve Marmara Üniversitesi arasinda imzalanan “Göztepe Yerleskesindeki Çamasirhane Kullanimi isbirligi Protokolü ile  ilgili teklifi.
  8. Zabita Müdürlügünün, Organik Halk Pazarinin Göztepe Özgürlük Parki içerisinden Kültür Sokaga tasinmasi, kapasitesinin artirilmasi ve Sahrayicedit Semt Pazarinin Batman Sokak girisinde bulunan sag taraftaki 10 tezgahin  ve sol taraftaki 9  tezgahin  Cami Sokaga tasinmasi  ile ilgili teklifi.
  9. Imar ve Sehircilik Müdürlügünün, 2018 yili  ücret tarifesi ile ilgili teklifi.