Home IconarrowDuyurulararrowÜniversite sınavlarına hazırlık ve Akademik kurs kayıtlarımız başladı
Kadıköy

Üniversite sınavlarına hazırlık ve Akademik kurs kayıtlarımız başladı

Ilçemiz Kadiköy, gerek akademik, gerekse kültür ve sanat egitimleri alaninda ülkemiz içinde önemli bir yere sahiptir. Kadiköylü çocuk ve gençlerimiz ilçemizin seçkin okullarinda kaliteli bir egitim alarak hayata hazirlanmaktadir. Belediyemiz de Ilçemiz okullarinda okuyan ve ilçemizde ikamet eden ögrencilerimiz için akademik, sanatsal, kültürel ve kisisel gelisim egitimleri vermek üzere, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü bünyesinde GENÇLIK VE ÇOCUK EGITIM MERKEZLERI açmis ve buralarda çocuk ve gençlerimizin egitimlerini her alanda desteklemektedir. Bu merkezlerden birisi olan 19 MAYIS GENÇLIK VE ÇOCUK EGITIM MERKEZIMIZ, Milli Egitim Bakanligi ile isbirligi içinde ilkögretim ve orta ögretim ögrencilerine yönelik “örgün egitime destek kurslari”, “yabanci dil kurslari”, “sanat kurslari”, “kisisel gelisim kurslari” ve mezunlara yönelik “üniversite hazirlik kurslari” bir diger merkezimiz olan KUSDILI GENÇLIK VE ÇOCUK EGITIM MERKEZIMIZ ilkögretim ve orta ögretim ögrencilerine yönelik “örgün egitime destek kurslari” hizmeti vermektedir.

Pandemi kosullari nedeniyle egitim ile ilgili kararlarin kesinlesmesi sonrasi egitim tarihleri, online/yüzyüze egitim durumu vb. kosullar kesinlestiginde ders/kurs sinif, program, tarih ve saat bilgileri tarafiniza bildirilecektir.

Online kayit formlarina asagidaki linklerden ulasabilirsiniz;