Home IconarrowHaberlerarrow19 Mayıs Kutlamaları Masa Tenisi Turnuvasıyla Başlıyor

19 Mayıs Kutlamaları Masa Tenisi Turnuvasıyla Başlıyor

Kadiköy Kalamis Atatürk Parki, 19 Mayis Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari kapsaminda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasi’na ev sahipligi yapiyor. Turnuva 18 Mayis Sali, 10.00 – 18.00 saatleri arasinda gerçeklesecek.

Kadiköy Belediyesi’nin 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami kutlamalari kapsaminda düzenledigi Masa Tenisi Turnuvasi Kalamis Gençlik ve Spor Kompleksi’nde basliyor. Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen ve 18 Mayis Sali, saat 10.00 – 18.00 saatleri arasinda gerçeklesecek turnuvaya 12 yas üstü herkes Kadiköy Belediyesi’nin internet sayfasinda yer alan basvuru formunu doldurarak katilabiliyor. Son basvuru tarihi 15 Mayis Cuma olan turnuva 300 kisilik kontenjanla sinirli. Türkiye Masa Tenisi Federasyonu isbirligiyle gerçeklesecek turnuvaya masa tenisine gönül vermis antrenörlerin bir araya gelerek kurdugu KBB Masa Tenisi - Table Tennis Organizations (TTO) da ödül ve raketleri temin ederek destekte bulunuyor.

Kadiköy Belediyesi’nin Daha Çok Spor Daha Çok Kadiköy sloganiyla ilçede sürdürdügü bütün spor etkinlikleri pandemi kurallarina uygun olarak gerçeklestiriliyor. Bu kurallara uygun olarak düzenlenecek turnuvaya katilimda da HES Kodu’nu gösterme zorunlulugu olacak.

Basvuru için: https://docs.google.com/forms/d/1xtCnlcPRD5OVqsXcRm1cKb-dPHZaKlA-5CgpPPpheBo/viewform?edit_requested=true