Home IconarrowHaberlerarrowAkademi'de Belgesel Söyleşileri Başlıyor

Akademi'de Belgesel Söyleşileri Başlıyor

Kadiköy Belediyesi Akademi, kente ve toplumsal mücadelelere dair yapilmis belgeselleri Kadiköylülerle bulusturuyor. Söylesilen de gerçeklesecegi belgesel gösterimleri 14 Eylül’de basliyor.

Kadiköy Belediyesi Akademi’de 14 Eylül – 5 Ekim tarihleri arasinda, yönetmen, yapimci ve oyuncularinin katilimiyla Kent ve Toplumsal Mücadeleler baslikli belgesel film gösterimleri ve söylesiler gerçeklestirilecek. Her Persembe saat 20.00’deki filmleri gösterimi, Ingilizce/ Türkçe altyazi seçenegiyle yapilacak.

Film gösterimlerinin düzenlenecegi günlerde, saat 19.00’da TESAK’tan (Eski Baskanlik Binasi) ve 19.15’te Kadiköy Belediyesi Ana Hizmet Binasi B Kapisi’ndan Kadiköy Belediyesi Akademi’ye servis hareket edecek.

ETKINLIK TAKVIMI

- 14 Eylül Persembe, saat 20.00’de Özgürlesen Seyirci: Emek Sinemasi Mücadelesi

Emek Bizim Istanbul Bizim Inisiyatifi adina Senem Aytaç ve Firat Yücel konusmaci olarak katilacak.

- 21 Eylül Persembe, saat 20.00’de Ekümenopolis: Ucu Olmayan Sehir

Filmin yönetmeni Imre Azem konusmaci olarak katilacak.

- 28 Eylül Persembe, saat 20.00’de Mülteciyim, Iste Buradayim! ve Knitstanbul

Mülteciyim, Iste Buradayim! filminin yönetmeni Eda Elif Tibet ve yönetmeni/ oyuncusu Enzo Ikah ile Knitstanbul filminin yönetmeleri Delizia Flaccavento ve Aysegül Selenga konusmaci olarak katilacak.

- 5 Ekim Persembe, saat 20.00’de Benim Çocugum

Filmin yönetmeni Can Candan ve yapimcisi Ayse Çetinbas konusmaci olarak katilacak.