Home IconarrowHaberlerarrowDijital Kadıköy’e Psm Awards’dan Altın Psm Ödülü

Dijital Kadıköy’e Psm Awards’dan Altın Psm Ödülü

Dijital Kadiköy’e Psm Awards’dan Altin Psm Ödülü

Kadiköy Belediyesi’nin yeni nesil belediyecilik uygulamasi olarak hayata geçirdigi Dijital Kadiköy mobil uygulamasi bu yil 4’üncüsü düzenlenen PSM Awards’da Dijital Dönüsüm kategorisinde Altin PSM ödülünü aldi.

Finans ve teknoloji sektörünün gelismesini hedef alan yenilikçi ürün ve hizmetleri desteklemek, inovatif projeleri öne çikararak bunlarin gelisimindeki is modellerinin paylasilmasini saglamak ve sektördeki yaraticiligi tesvik etmek amaciyla 2018 yilindan bu yana düzenlenen PSM Awards 2021’in kazananlari belli oldu. Bu yil 4’üncüsü düzenlenen yarismada Kadiköy Belediyesi Bilgi Islem Müdürlügü ve Barakatech A.S. tarafindan teknik alt yapisi gelistirilen ve yeni nesil belediyecilik uygulamasi olarak hayata geçirilen “Dijital Kadiköy” PSM Awards’da Dijital Dönüsüm kategorisinde Altin PSM ödülünü aldi. Ödülü Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi ve Barakatech Genel Müdür Yardimcisi Hasan Emre Özgür birlikte aldi.

DIJITAL KADIKÖY

Dijital Kadiköy, Kadiköy’de yasayan ve Kadiköy’ü ziyarete gelenlerin belediye hizmetlerine dogrudan tek bir uygulama üzerinden ulasmasini saglayacak yeni nesil belediyecilik uygulamasi olarak hayata geçti. Uygulamayla kullanicilar belediye hizmetlerinden hizlica ve kolaylikla haberdar olacak, alinacak kararlarda fikirlerini sunabilecek, karar mekanizmasinda yer alabilecek. Uygulama içerisinde bulunan Kadiköy Kart ise kullanicilarina geri ödeme alma imkâni sunmasi açisindan yerel yönetim uygulamalari arasinda bir ilk olma özelligi tasiyor. Uygulamada Afet modülü ile Kadiköylüler olasi afet durumunda toplanma alanlarinin yerini hizli bir sekilde ögrenebilecek, aile afet planlarini yapabilecek, afet çantasinda nelerin olmasi gerektigini bilecek, düzenli kullandiklari ilaçlar varsa onlari kayit altina alabilecek. Ayrica Güvendeyim ve Acil Yardim butonlari ile de daha önce tanimladigi 5 kisiye kisa mesajla ulasabilecek.