Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi Kadıköy Plak Günleri düzenliyor.

Kadıköy Belediyesi Kadıköy Plak Günleri düzenliyor.

Plak severlere Müjde!  Kadiköy Belediyesi PlaKadiköy’ | Kadiköy Plak Günleri düzenliyor. Bu yil ilki yapilacak olan  ‘Kadiköy Plak Günleri 24 – 25 Eylül 2016 tarihlerinde Moda’da gerçeklesecek.

Kaset, CD, MP3Player, Akilli telefon müzik dinlemek için yilar içinde pek çok alet degisti. Ama önce plak vardi…

Onca yila ve sürekli gelisen dijital müzik sektörüne ragmen müzik severler için plak her zaman baskösede durdu. Son yillarda yeniden müzikseverlerin gözdesi olan plaklar için Kadiköy belediyesi Plak Günleri yapiyor.

24 – 25 Eylül 2016 tarihlerinde Kadiköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçeklestirilecek PlaKadiköy’ | Kadiköy Plak Günleri’nde basta Kadiköy olmak üzere Istanbul’un önemli plakçilari bir araya gelecek.

Etkinlikte söylesi ve plak okuma etkinlikleri, yayinci stantlari yani sira plak koleksiyoncularinin, plak müdavimlerinin bulusacagi etkinlikte plak satisi degis – tokus stantlari, Plak DJ seçki yayinlari yer alacak.

Plak etrafinda bulusan tüm bilesenleri ayni atmosferde toplayan etkinlikte DJ performanslari ile Mete Avunduk ve Ozan Maral farkli tinilari dinleyicilerle bulusturacak.

Plak dinleyen, düsünen ve müzik üzerine yazan isimlerin katilacagi muhabbet etkinliklerine ise  Murat Meriç, Cemal Ünlü, Mehmet Tez, Güven Erkin Erkal ve Murat Baser katilacak.

Her kösesinden müzik seslerinin yükseldigi etkinligin aksamlari da akustik konserlerle renklenecek. Birbirinden degerli akustik vokallerin sahne alacagi Plak Günleri konserlerinde, Cenk Taner, Taner Öngür, Özge Fiskin, Cihan Mürtezaoglu ve Nil Ipek dinleyicilerle bulusacak.

24 Eylül 2016 Cumartesi

13:00 Açilis

14:00 Muhabbet/ Murat Meriç: Plaklarla Memleket Tarihi

17:00 Muhabbet / Cemal Ünlü; Git Zaman Gel Zaman (Fonograf - Gramafon – Tas plak)