Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi’nden Esnaf Derneklerine Destek

Kadıköy Belediyesi’nden Esnaf Derneklerine Destek

KADIKÖY BELEDIYESI’NDEN ESNAF DERNEKLERINE DESTEK

Kadiköy Belediyesi, Kadiköy’de faaliyet gösteren 3 esnaf derneginin talebi üzerine, is yerleri kapandigi için issiz kalan personele yardim kolisi desteginde bulundu.

Kadiköy Belediyesi, Kadiköy Esnaf Dernegi (KADIDER), Kadiköy Tarihi Çarsi Dernegi, MODA-DER’den gelen talep üzerine esnafla dayanismak üzere harekete geçti. Isyerleri kapanan, bu süreçte issiz kalan, derneklerin belirledigi 300 personele kuru gida gibi dayanikli yiyecek malzemeleri bulunan koli dagitildi. Kadiköy Belediyesi tarafindan derneklere teslim edilen koliler imza karsiliginda dernekler tarafindan sahiplerine ulastiriliyor. Belediye ve esnaf derneklerinin isbirligine yönelik belediyeye tesekkür eden KADIDER Dernek Baskani Tuncay Savasli ‘Bu süreçte zor durumda olan esnaf ve çalisanlari tespit ettik. Belediye ile erzak yardimi için ortak çalisma yaptik. Belediye Nisan, Mayis, Haziran ayinda ait isgaliye bedellerini de almayacak. Ayrica temizlik ve çevre vergilerinin de alinmamasi yönünde taleplerimiz var. Bu süreci ancak dayanisma ile atlatabiliriz’ dedi.

SORUNLARIN ÜSTESINDEN DAYANISMA ILE GELECEGIZ

Korona virüsle mücadele sürecinde Kadiköy esnafinin yaninda olacaklarini belirten Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi ise “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Bu süreçten en çok etkilenen meslek gruplarindan biri de Kadiköy’ü renklendiren, güzellestiren esnaflar oldu. Bizler kötü günlerde onlarin yaninda olmaya devam edecegiz. Dayanisma ile birliktelik ile sorunlarin üstesinden gelecegiz” dedi.