Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi’nden Fenerbahçe’ye “Afet” Eğitimi

Kadıköy Belediyesi’nden Fenerbahçe’ye “Afet” Eğitimi

Kadiköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine “Temel Afet Bilinci Egitimi” verdi.

Kadiköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi BAK-Kadiköy geçtigimiz günlerde Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu’nun talebi üzerine, Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyelerine “Temel Afet Bilinci Egitimi” verdi. Iki gün boyunca Fenerbahçe Atatürk Stadyumunda süren egitimde deprem öncesinde, deprem sirasinda ve deprem sonrasinda neler yapilmasi gerektigi anlatildi. Egitim sonrasi Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Baskani Ugur Dündar Fenerbahçe Atatürk Stadyumunda Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi ve BAK-Kadiköy ekibini agirladi. Ziyaret sirasinda Ugur Dündar, Kadiköy Belediyesi Arama Kurtarma Ekibi üyelerine tesekkür etti. Ugur Dündar egitimi veren BAK-Kadiköy ekibine Fenerbahçe futbolcularinin imzalarinin oldugu forma hediye etti. Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi da Ugur Dündar’a Kadiköy Afet Gönüllüsü yelegi hediye etti.