Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi'nden Yerel Seçimlere Engelsiz Ulaşım Hizmeti

Kadıköy Belediyesi'nden Yerel Seçimlere Engelsiz Ulaşım Hizmeti

Kadiköy Belediyesi, 31 Mart Pazar günü yapilacak 2019 Türkiye Yerel Seçimleri’nde ulasim engeli bulunan yasli, hasta ve engelli vatandaslarin kolaylikla oy kullanabilmesi için ‘engelsiz ulasim’ hizmetini devreye soktu. Seçim günü 09.00-17.00 saatleri arasinda verilecek olan servis hizmeti için 28 Mart Persembe saat 23:30’a kadar Kadiköy Belediyesi’nin web sitesinden online ya da 444 55 22 nolu telefonundan kayit yaptirmak gerekiyor.

Kadiköy Belediyesi ambulans ve özel araçlarla, egitimli saglik personeli esliginde engelli ve yasli vatandaslari evlerinden alip oy kullanacaklari sandiklara götürecek. Vatandaslar oylarini kullanmalarinin ardindan yeniden evlerine birakilacak.