Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Belediyesi'ne eTR Birincilik Ödülü

Kadıköy Belediyesi'ne eTR Birincilik Ödülü

KADIKÖY BELEDIYESI’NE ORTA ÖLÇEKLI BELEDIYE KATEGORISINDE eTR BIRINCILIK ÖDÜLÜ

TÜSIAD ve Türkiye Bilisim Vakfi (TBV) tarafindan çevrimiçi olarak düzenlenen 15’inci “eTürkiye (eTR)” ödülleri sahiplerini buldu. Kadiköy Belediyesi “Orta Ölçekli Belediye” kategorisinde “Zamandan ve Mekandan Tasarruf Yönetimi ile Eksper ve Bilirkisi Dijital Arsiv Elektronik Paylasim Uygulamasi” ile birincilik ödülünü kazandi.

eTR ödülleri ile kamu kurumlari ve yerel yönetimlerin basarili e-Devlet uygulamalarina farkindalik yaratmak, yenilikçi girisimlerin kamuoyuna tanitilmasi, öne çikan uygulamalarin ödüllendirilerek yayginlastirilmasi hedefleniyor. Bu yil 15’incisi gerçeklestirilen eTR ödüllerinde Kadiköy Belediyesi, “Zamandan ve Mekandan Tasarruf Yönetimi ile Eksper ve Bilirkisi Dijital Arsiv Elektronik Paylasim Uygulamasi” ile “Orta Ölçekli Belediye” kategorisinde birincilik ödülünü kazandi. Proje, eksper ve bilirkisilerin belediyeye gelmeden online basvuru, ödeme ve  dijital arsiv dosyalarina 7/24 erisim kolayligi sagliyor.

ZAMANDAN VE MEKANDAN TASARRUF

Ödüle iliskin konusan Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, projenin TÜSIAD ve TBV’nin düzenledigi 15. eTR ödülüne layik görülmesinden duydugu memnuniyeti dile getirdi ve sözlerini söyle sürdürdü:  “Tüm dünyayi etkisi altina alan pandemi nedeniyle bir çok belediyede eksper, bilirkisi ve vatandasin dosya inceleme süreçleri yavasladi. Belediyemiz ise dijital olgunluk seviyesine ulastigi için iste tam bu noktada dosya incelemek isteyen gerçek ve tüzel kisilere hem zamandan, hem mekandan tasarruf sagladi. Projemizin finale kalmasindan, ödüle layik görülmesinden ayrica ekibim adina onur duyuyorum.  Alaninda prestijli ödül,  dogru yolda oldugumuzu gösteriyor ve yaptigimiz isleri daha anlamli kiliyor. Kadiköy’ü gelecege tasimak için çalismalarimizi her alanda sürdürüyoruz.”

Kadiköy Belediyesi Bilgi Islem Müdürlügü’nün gelistirdigi proje gayrimenkul sahibi olmak amaciyla kisi ya da kurumlarin talepleri dogrultusunda ya da icra, satis, arabuluculuk gibi davalara konu gayrimenkullerin degerlenmesi için atanan eksper ve bilirkisilere belediyeye gelmeden, e – Eksper ve e- Bilirkisi otomasyonuna çevrimiçi erisim kolayligi sagliyor.

eTR ödülleri, 7 kategoride basvurulari aldi: Kamudan Vatandasa e-Hizmetler, Kamudan Is Dünyasina e-Hizmetler, Kamudan Kamuya e-Hizmetler, Küçük Ölçekli Belediye, Orta Ölçekli Belediye, Büyük Ölçekli Belediye ve Yürütme Kurulu Özel Ödülü kategorileri. Finale kalan 23 proje akademi, STK ve sektörün önde gelen isimlerinden olusturulan 9 kisilik jüri tarafindan oylanarak her kategorinin kazanani belirlendi.