Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy Yeni Yıla Işıl Işıl Giriyor

Kadıköy Yeni Yıla Işıl Işıl Giriyor

Kadiköy Belediyesi, basta tarihi Kadiköy Çarsi olmak üzere Altiyol Boga, Bahariye Caddesi, Bagdat Caddesi ve Kadiköy sokaklarinda yilbasi süslemeleriyle 2015 yilina renkli bir karsilama hazirligi yapti.

Yeni yil sevincini sokaklara ve caddelere yansitan Kadiköy Belediyesi ayrica çesitli müzik dinletileri ve sokak etkinlikleri de gerçeklestiriyor. Kadiköy sokaklarindaki dev isikli yilbasi heykelleri ziyaretçilerin akinina ugruyor. Heykeller önünde resim çektirmek isteyenler kuyruklar olustururken,  sadece Kadiköylüler degil, çevre ilçelerden gelenler de bu coskuya ortak oluyor.

Kadiköylüler 2014 yilina müzikle veda edecek

Kadiköy Belediyesi 27-28-29-30 Aralik tarihlerinde her aksam saat 18.30-20.30 saatleri arasinda Tarihi Kadiköy Çarsisi'nda dinleti yapacak farkli müzik gruplari ile yeni yila neseli bir giris yapmayi amaçliyor.

31 Aralik günü ise Tarihi Çarsi’da saat 16:00’dan itibaren müzik dinletisi baslayacak. Ayni gün 18.00-20.00 saatleri arasinda Bahariye Caddesi Süreyya operasinin önü, Bagdat Caddesi Kazim Kulan is merkezi önü, Halitaga Caddesi, Fikirtepe Mandira Caddesi olmak üzere 4 ayri noktada müzik dinletisi ve bando gösterileri gerçeklesecek.