Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy, Zafer Bayramını Kendine Yaraşır Şekilde Kutluyor

Kadıköy, Zafer Bayramını Kendine Yaraşır Şekilde Kutluyor

Milli mücadelenin kaderini degistiren büyük zaferin 98. yili Kadiköy’de coskuyla kutlanacak. 30 Agustos Zafer Bayrami, Kadiköy Belediyesi tarafindan “Bu Zafer Hepimizin’ sloganiyla klasik otomobiller ve araçlardan olusan konvoy ile kutlanacak. Kutlamalar kapsaminda Fikirtepe’de sosyal mesafeli Zafer Alayi düzenlenecek.

KLASIK OTOMOBILLERLE BAGDAT CADDESINDE ZAFER TURU

30 Agustos Zafer Bayrami, Kadiköy Belediyesi tarafindan “Bu Zafer Hepimizin’ sloganiyla Kadiköy’de coskuyla kutlanacak. 30 Agustos Pazar günü saat 11:30’da Kalamis’tan hareket edecek Zafer Tiri’na Istanbul Klasik Otomobilciler Dernegi’nin (IKOD) bir döneme damgasini vurmus nostaljik arabalari eslik edecek. Zafer Bayramini kutlamak isteyen yurttaslar, arabalari, motosikletleri ve bisikletleriyle konvoya katilabilecek. Bagdat Caddesi boyunca ilerleyecek konvoy Fenerbahçe Sükrü Saraçoglu Stadyumunda son bulacak.

FIKIRTEPE’DE ZAFER ALAYI

Kutlamalar kapsaminda saat 20.00’de de Fikirtepe Mandira Caddesinde sosyal mesafe kurallarina uygun Zafer Alayi düzenlenecek. Merdivenköy’de bulunan Kadiköy Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Rehabilitasyon ve Egitim Merkezi önünden baslayacak kortej, Fikirtepe Köprüsünde son bulacak.

‘ZAFERIMIZI KUTLAMAYA PANDEMI ENGEL DEGIL’

Kadiköy’de düzenlenecek etkinlikle ilgili konusan Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi “Pandemi döneminde zor ve dikkatli olmamiz gereken günlerden geçiyoruz. Ancak bu Zafer Bayramimizi kutlamamiza engel degil. Nasil 23 Nisan’i, 19 Mayis’i evlerimizden, balkonlarimizdan cosku ile kutladiysak, 30 Agustos’u da araçlarimizla yine coskuyla kutlayacagiz. Sosyal mesafe kurallarina uygun olarak zafer alayi düzenleyecegiz. Kadiköy’deki Zafer Bayrami kutlamalarina yurttaslarimiz da araçlari ile eslik edebilir, bu coskuyu bizimle paylasabilir” dedi.