Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy'de Barış Manço Anılıyor

Kadıköy'de Barış Manço Anılıyor

7'den 70'e herkesin sevgisini kazanan Baris Manço, aramizdan ayrilisinin 21. yilinda Kadiköy’de anilacak.

Anadolu rock müziginin efsane ismi, sarkici, besteci, söz yazari ve televizyon programcisi Baris Manço Kadiköy Belediyesi’nin düzenledigi bir programla aniliyor. Baris Manço’nun önderliginde 1972 yilinda kurulan Kurtalan Ekspres müzik grubu anma programinda sahne aliyor. “Baris Manço’yu Sevgiyle Aniyoruz” anma programi 1 Subat Cumartesi, saat 20.00’de Caddebostan Kültür Merkezinde gerçeklesecek.

Kadiköy Belediyesi’nin Manço ailesi ile birlikte ve Halkbank’in destegiyle müze haline getirdigi Baris Manço’nun Moda’daki evi de, anma programi kapsaminda her yil oldugu gibi bu yil da 31 Ocak günü saat 24.00’e kadar ziyaretçilere açik olacak. Baris Manço’nun esyalarinin oldugu ev ücretsiz olarak gezilebilecek.

https://kadikoyapi.kadikoy.bel.tr/Documents/file/K_News/Baris Manco Anma (1)-1d7f9cc0-0f28-4e78-8b2f-b15b309c269e.jpg