Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy'de Ramazan Temizliği

Kadıköy'de Ramazan Temizliği

Kadiköy’deki Cami, Cemevi, Kilise’leri düzenli olarak özel temizlik ekipleriyle temizletip bakimini yapan Kadiköy Belediyesi, Ramazan ayi nedeniyle ibadethanelerdeki temizlik çalismalarini hizlandirdi.

Kadiköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlügü’nün verdigi hizmet kapsaminda temizlik görevlileri ibadethanelerde halilar ve zemini vakumlu süpürgeyle temizledikten sonra hali yikama makinesi ile yikiyor ve kurutuyor. Ayrica sadirvan, ayakkabilik ve tuvaletlerin de temizlenerek dezenfekte edildigi ibadethanelerde ahsap, mozaik, seramik gibi yerler özel temizlik malzemesi kullanilarak temizleniyor.

Ramazan ayi boyunca sürecek program kapsaminda ilçenin 21 mahallesinde bulunan Camiler, Merdivenköy'deki Sahkulu Cemevi ve Osmanaga'daki Surpleon Ermeni Katolik Kilisesi olmak üzere toplam 55 ibadethanenin temizligi yapilmis olacak.