Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy'de Spor Zamanı

Kadıköy'de Spor Zamanı

Kadiköy'de Spor Zamani

Baharin gelmesiyle Kadiköy parklarinda spor keyfi basladi. Kadiköylüler sabah sporunu geçtigimiz hafta sonu Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu ile birlikte yapti.

Geçtigimiz hafta sonu Selamiçesme Özgürlük Parki'nda Kadiköy Belediyesi tarafindan gerçeklestirilen “Turp Gibi Kadiköy” temali spor etkinligiyle sporun yasamdaki önemine vurgu yapildi. Kadiköy Belediyesi'nin 2 Nisan Cumartesi günü spor ve saglikli yasam temasiyla gerçeklestirdigi etkinlige Kadiköylülerin ilgisi yogundu.

Turp Gibi Kadiköy

Sabah sporuna katilanlar, saat 8.00'de spor egitmenleri Volkan Budaksal ile önce isinma hareketleri, ardindan Habil Yenici ile hafif kick boks hareketleri yapti. Ilerleyen dakikalarda Sibel Akgün ile zumbaa dansi ile cosan katilimcilar, Nurcan Bengin'in pilates hareketleriyle sabah sporunu tamamladilar.

Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu da kentlilerle birlikte sabah sporu yapti, katilanlara katilim belgesi ve havlu hediye etti.

YAZ BOYU SÜRECEK

Müzik esliginde fitnes, pilates ve zumba gibi farkli spor branslarindan hareketlerin yapildigi bir saatlik sabah sporunun ardindan Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu katilanlara tesekkür etti.Baskan Nuhoglu; "Bir cumartesi sabahi hepinizin yüzündeki gülümsemeyi görmek çok güzel, Sizin istekleriniz oldugu müddetçe de yaz-kis sürekli sporu devam ettirecegiz " diyen Baskan Nuhoglu, sabah sporlarinin uzman hocalar nezaretinde yaz boyunca devam edecegini belirterek ;" Spor, müzik ve sanatin; insanlarin gelisimi, saglikli ve mutlu kalmalari için çok önemli bir yere sahiptir. Bu konuda Kadiköy Belediyesi olarak bizde size destek verecegiz. Bol bol gülümsemeyi ihmal etmeyin" diye konustu.

Kadiköylüler, Kadiköy Belediyesi'nin tesvik ettigi sabah sporu dolayisiyla memnuniyetlerini ifade ettiler. Sabah sporlari yaz sonuna kadar Kadiköy Belediyesi Evlendirme Dairesi'nde, Selamiçesme Özgürlük Parki'nda, Kalamis Parki'nda, Kosuyolu Parki'nda, Rasimpasa Mahalle Evi Kapali Spor Salonu'nda, Yogurtçu Parki, Acibadem Parki ve Kriton Curi Parki'nda devam edecek.

Video Link;