Home IconarrowHaberlerarrowKadıköy’de Yeni Eğitim Öğretim Yılı İlk Ders Zili Çaldı

Kadıköy’de Yeni Eğitim Öğretim Yılı İlk Ders Zili Çaldı

Kadiköy’de Yeni Egitim Ögretim Yili Ilk Ders Zili Çaldi

Kadiköy’de ilk ders zili çaldi. Kadiköy Bostanci Ilkokulu’nda 2021 – 2022 Egitim – Ögretim yili için açilis töreni düzenlendi. Açilis töreni saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi. Törene Kadiköy Kaymakami Dr. Mustafa Özarslan, Kadiköy Milli Egitim Müdürü Sadik Aslan, Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi, okul müdürleri, ögretmenler, ögrenciler ve ögrenci velileri katildi.

Kadiköy Belediye Baskani Serdil Dara Odabasi açilis konusmasinda tüm ögrenci ve ögretmenlere basarilar diledi ve sözlerini söyle sürdürdü: “Zor bir süreçten sonra yüz yüze egitim dönemi basladi. Burada ögrencilerimizin heyecanina ortak olduk. Yeni egitim ögretim döneminde ögrenci ve ögretmenlerimize saglikli, huzurlu ve basarili bir ders yili diliyorum.” dedi.