Home IconarrowHaberlerarrowKadıköylü Çocuklar Dolu Dolu Bir Yaz Geçirdi

Kadıköylü Çocuklar Dolu Dolu Bir Yaz Geçirdi

Kadiköylü çocuklar Kadiköy Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda yaz tatilinin tadini çikardi. Kalamis Parki’nda yapilan bir törenle kapanisini yapan Yaz Spor Okullari’ndan bin 950 çocuk yararlandi.

20 Haziran’da kapilarini açan Yaz Spor Okulu’na çocuklarin ilgisi yogun oldu. Lisansli egitmenler tarafindan uygulanan program sayesinde çocuklar hem ögrendi hem de eglendi.

Bu yil programini daha da genisleterek futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme, zumba kids, jimnastik, satranç, masa tenisi, egitsel oyunlar ve geleneksel çocuk oyunlari ile 11 bransta egitim veren Kadiköy Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlügü bu egitimleri Kosuyolu Parki Spor Merkezi, Kalamis Spor Merkezi, Acibadem Spor Merkezi, Yesil Çesme Spor Merkezi, Göztepe Spor Merkezi ve Caferaga Spor Salonu’nun bulundugu 6 merkezde gerçeklestirdi.

Kapanis töreninde konusan Kadiköy Belediye Baskani Aykurt Nuhoglu çocuklarin yaz tatillerinde eglenme ve egitilmelerine katkida bulunmaktan dolayi mutlu olduklarini ifade etti ve konusmasini söyle sürdürdü: “Saglikli, mutlu, güzel bir yaz geçirdik hep birlikte. Çocuklar bu ülkenin gelecegi, umudu. Onlarin iyi egitim almasi, saglikli büyümesi, beslenmesi için çalismak zorundayiz. Kadiköy Belediyesi olarak çocuk ve gençlere yönelik çalismalara büyük önem veriyoruz. Onlarin hem spor yapmasini hem sanat egitimi almasini destekliyoruz. Çocuk sanat merkezimiz, yaz spor okullarimiz, yaz tiyatro festivalimiz, etüt merkezlerimiz ile her alanda yanlarinda olmaya destek vermeye çalisiyoruz. Onlarin bu faaliyetlerden faydalandiklarini ve mutlu olduklarini görmek çok güzel.” dedi.